Sociale zaken

Onze maatschappelijk werkers staan tijdelijk ten dienste van het OCMW’s om de continuïteit in de dienstverlening aan de maatschappelijk kwetsbare groepen te verzekeren. Zij kunnen u ook helpen om uw werking te optimaliseren door plannen uit te werken op maat van de cliënten, door te zoeken naar efficiëntiewinsten om de werkdruk te verlagen. Onze ervaren maatschappelijk werkers kunnen samen met u stappenplannen uitwerken voor de begeleiding van startende medewerkers en die begeleiding opnemen.

Wij bieden inhoudelijke operationele én leidinggevende expertise. Wij kunnen u eveneens helpen om processen of een dienst door te lichten en ondersteuning bieden bij veranderingstrajecten. Wij bouwen aan digitale oplossingen. Onze medewerkers worden tijdelijk ingezet voor een vervanging, als bijkomende capaciteit of om een specifieke expertise te injecteren in de dienst. De duur en frequentie van onze opdrachten varieert van één tot enkele dagen per week en van enkele weken tot een aantal maanden.

Rode-logo
Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode

Sociale dienst

“Lokaal bestuur Rode is erg tevreden over de samenwerking met Servantes. Zij leveren medewerkers die quasi onmiddellijk inzetbaar zijn en volgen hun medewerkers vervolgens van nabij op zodat kan bijgestuurd worden indien nodig. Professionele en persoonlijke aanpak. ”

channels4_profile
Lokaal Bestuur Temse

Sociale dienst

“Betrouwbaar, efficiënt, klantvriendelijk, correct, mèt de nodige dosis optimisme. Bedankt voor de fijne samenwerking! ”

logo-PhJs2XV2nvHtiQ5
Lokaal Bestuur Gistel

Sociale dienst

“De expert van Servantes heeft ons heel goed bijgestaan in de voorbije moeilijke periode op de sociale dienst. Wij waren heel tevreden over haar. Ze heeft niet alleen goed en kwalitatief werk geleverd bij een hoge werkdruk, haar positieve ingesteldheid was van groot belang voor de werksfeer op ons team. Nog veel succes met jullie werkzaamheden.”