Soorten opdrachten

Wij bieden inhoudelijke operationele én leidinggevende expertise. Wij kunnen u eveneens helpen om processen of een dienst door te lichten en ondersteuning bieden bij veranderingstrajecten. Wij bouwen aan digitale oplossingen. Onze medewerkers worden tijdelijk ingezet voor een vervanging, als bijkomende capaciteit of om een specifieke expertise te injecteren in de dienst. De duur en frequentie van onze opdrachten varieert van één tot enkele dagen per week en van enkele weken tot een aantal maanden.

Burgerzaken - Ruimte - Sociale zaken - Dienstverlening

Getuigenissen van klanten

Gemeente-boom-logo
Lokaal bestuur Boom

Dienst burgerzaken

“We hebben de hulp van Servantes bijzonder geapprecieerd.
In een periode waar we enkele medewerkers moesten missen kwamen de engelen van Servantes op onze weg en mochten we rekenen op hun vakkundige ondersteuning. We hebben hen leren kennen als toegewijde, hulpvaardige en professionele krachten.
de expert van Servantes leerden we kennen als een heel vriendelijke dame met een bijzondere aandacht voor de klant. Geen vraag was haar te veel. Een schoolvoorbeeld hoe men moet omgaan met klanten aan het loket.
Mocht de expert van Servantes, laat zijn naam nu bijna synoniem zijn voor ondersteuning, niet overal zo druk bevraagd zijn, dan hadden we hem zeker langer bij ons willen houden. Zeker nu er op de vreemdelingendienst net iemand nieuw begonnen is, zou zijn hulp weer meer dan welkom zijn. Want, ook zijn kwaliteiten als lesgever zijn ijzersterk.
Nog eens een welgemeende dankjewel, Servantes. Tot gauw.”

Rode-logo
Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode

Sociale dienst

“Lokaal bestuur Rode is erg tevreden over de samenwerking met Servantes. Zij leveren medewerkers die quasi onmiddellijk inzetbaar zijn en volgen hun medewerkers vervolgens van nabij op zodat kan bijgestuurd worden indien nodig. Professionele en persoonlijke aanpak. ”