Start HR Team Servantes

Onze teams burgerzaken, dienstverlening, ruimte en sociale zaken, staan lokale besturen al geruime tijd bij met raad en daad. Naar aanleiding van de Servantes Barometer vroegen een aantal klanten zich af wij ook HR-diensten ondersteunden.

En dus kunnen wij – op algemene aanvraag 😊 – met trots verkondigen dat met ingang van 1 september 2023 ons HR-team jullie graag zal komen ondersteunen.

Wat kunnen wij op HR-vlak voor jullie betekenen?

Wij ondersteunen en ontzorgen op vlak van de algemene HR administratie, werving en selectie, … . Heb je hulp nodig bij loonadministratie, zoals bij de maandelijkse afsluit, het beheer van tijdsregistratiesystemen, aanvullen of corrigeren van de loonmotor, … ? Dan helpt ons team je graag uit de nood.

767

HR: Servantes en Mondea

Wij willen lokale besturen graag een complete dienstverlening aanbieden waarin zowel operationele als strategische vraagstukken een plaats hebben. De ervaring leert ons echter dat beide vraagstukken aparte expertises zijn die een focus nodig hebben om ze kwalitatief te kunnen verrichten. Met Servantes willen we vooral de focus leggen op de operationele ondersteuning, en slaan daarom de handen in elkaar met Mondea, dat vooral de management en strategische componenten voor hun rekening nemen.

Heb je een HR-vraag? Geef dan gerust een seintje.

Mondea en Servantes belichten alle aspecten van uw vraagstuk en ondersteunen jou bij de uitvoering en dossierbehandeling.

2e editie Servantes award – 26 oktober 2023

Daarenboven zetten we dit jaar weer de medewerkers van lokale besturen in de bloemetjes. Op 26 oktober 2023 vindt de tweede editie plaats van de Servantes award. Tijdens deze editie zal opnieuw uit een rist genomineerden de award voor de nieuwkomer, loopbaan en het team gelauwerd worden.

Benieuwd naar de Servantes Award? Neem een kijkje op onze website Servantes award

Met dank aan onze partners: