Werken op afspraak: zowel voor beginners als voor gevorderden.

Spreker(s)

Jan De Ridder

Datum

Dinsdag 14 mei 2024 – namiddag

Locatie

Predikheren – Mechelen.

Inhoud

Deze opleiding richt zich naar diensten die al werken op afspraak of dit eventueel van plan zijn. Enerzijds geven we een overzicht van zaken waar je zeker moet op letten als je hiermee wil starten, anderzijds voorzien we jou van tips over hoe je jouw werking kan evalueren en bijsturen.

Hoewel het werken op afspraak ondertussen al is ingeburgerd bij veel besturen, zijn er nog steeds besturen die zoekende zijn om bijvoorbeeld het afsprakensysteem efficiënter te organiseren, of die er nog niet toe gekomen zijn om het werken op afspraak te introduceren. Tegelijkertijd staan we ook stil bij het nut van een klantgeleidingssysteem.  

Deze sessie richt zich op die besturen die al werken op afspraak, die van plan zijn om dit op te starten of die zich voorgenomen hebben om het systeem te evalueren en optimaliseren. Na deze sessie heb je verschillende tips en praktijkvoorbeelden waarmee je zelf aan de slag kan binnen je dienst. Vanuit de ervaring van onze experten helpen we je na te gaan, of en hoe je je afspraken- en of klantgeleidingssysteem verder kan verfijnen, of waar je eventueel moet over waken als je van plan bent te starten met werken op afspraak.

Deze sessie is interessant voor zowel medewerkers als diensthoofden die betrokken zijn bij de dienstverlening binnen een lokaal bestuur. Ongeacht de grootte van het bestuur, het soort software (als die er al is) of het soort dienstverlening, zal deze opleiding veel handige hulpmiddelen en praktische tips opleveren.

Tijdsindeling

9u15 : Ontvangst

9u30 : Start opleiding

12u30 : Einde Opleiding

 
Prijs

300 euro / deelnemer

De prijzen zijn incl. btw.

Betaling bij ontvangst factuur.

Kan jij niet aanwezig zijn?
Een collega kan in jouw plaats de opleiding volgen. Breng ons hiervan op de hoogte.

Wil je toch annuleren?
Dit kan via mail naar info@servantes.be. Doe het op tijd: kosteloos annuleren kan tot 7 dagen vóór de opleiding (opleiding dag zelf niet meegerekend). Anders blijft het inschrijvingsgeld verschuldigd.

INSCHRIJVEN - Werken op afspraak: zowel voor beginners als voor gevorderden.

INSCHRIJVEN - Werken op afspraak: zowel voor beginners als voor gevorderden.

ORGANISATIEGEGEVENS:
PERSOONSGEGVENS:
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
FACTURERING EN BETALING:
  • Facturen zullen per email worden verzonden naar het opgegeven (persoonlijke) emailadres.