Verzekeringen

Wij beheren en analyseren de verzekeringsportefeuille voor het lokaal bestuur. Onze experten kunnen u bijstaan voor volgende zaken:

  • Complexe (schade)dossiers: Wij ontlasten u in contacten met verzekeraars, burgers, intern, … . Wij begeleiden u bij de algemene opvolging.
  • Analyse en optimaliseren van uw verzekeringsportefeuille: Wij bekijken of u een optimale dekking heeft voor een optimale prijs. Wij leren uw bestuur kennen, de risico’s en leveren nadien een concreet en bruikbaar advies.
  • Dagelijkse beheer van de portefeuille voor (kleinere) schadegevallen, administratieve verwerking, … .
  • Analyse en voorbereiding van het inhoudelijke dossier in functie van overheidsopdrachten.

Wij willen het aanspreekpunt zijn binnen lokale besturen inzake verzekeringen voor zowel de financieel directeur, als de inspecteurs van de verzekeraar.

Wij bieden inhoudelijke operationele én leidinggevende expertise. Wij kunnen u eveneens helpen om processen of een dienst door te lichten en ondersteuning bieden bij veranderingstrajecten. Wij bouwen aan digitale oplossingen. Onze medewerkers worden tijdelijk ingezet voor een vervanging, als bijkomende capaciteit of om een specifieke expertise te injecteren in de dienst. De duur en frequentie van onze opdrachten varieert van één tot enkele dagen per week en van enkele weken tot een aantal maanden.