Hemelwaterverordening – Live Webinar

Spreker(s)

Lara Deboes

Datum

Dinsdag 4 juni 2024 – 10.00 uur

Locatie

Online: Er zal een online link worden doorgestuurd, met de nodige instructies.

Inhoud

Zijn jullie klaar om jullie kennis van de gewestelijke hemelwaterverordening naar een hoger niveau te tillen? Als medewerker ruimtelijke ordening binnen een openbaar bestuur is het essentieel om volledig op de hoogte te zijn van de recente wetgeving en de praktische toepassingen ervan.
Op 4 juni 2024 nodigen we jullie uit voor een interactieve opleiding over de Gewestelijke Hemelwaterverordening 2023. Deze praktische toelichting is specifiek ontworpen voor professionals zoals jullie, die al bekend zijn met de basisprincipes maar hun kennis willen verdiepen en toepassen op complexe scenario’s.
Wat staat er op het programma?
• Quiz: We beginnen met een quiz om jullie algemene kennis te testen.
• Scenario’s: Daarna duiken we dieper in complexe scenario’s waarin jullie de theoretische kennis naar praktische oplossingen zullen vertalen. Ontdek waar de moeilijkheden zitten en leer hoe je ze kunt overwinnen.
• Volledigheid- en Ontvankelijkheidsfase: We richten ons specifiek op de cruciale fasen van volledigheid en ontvankelijkheid. Leer waar extra aandacht aan moet worden besteed en hoe je deze fase succesvol kunt doorlopen met de nieuwe wetgeving.
• Gemotiveerde Afwijkingen: Ontdek welke mogelijkheden er zijn om gemotiveerde afwijkingen aan te vragen en hoe je deze strategisch kan verwerken.
• Vragenronde en Cases: We sluiten af met een interactieve vragenronde waarin jullie de kans krijgen om specifieke cases te bespreken. Stuur vooraf jullie eigen cases in, zodat we diepgaand op jullie vragen kunnen ingaan.
Belangrijk:
• Zorg ervoor dat je vooraf de cases indient die je wilt bespreken tijdens de vragenronde.

Tijdsindeling

9u45: Start login

10u: Start webinar

12u: Einde webinar

 
Prijs

165 euro/deelnemer

De prijzen zijn incl. btw.

Betaling bij ontvangst factuur.

Kan jij niet aanwezig zijn?
Een collega kan in jouw plaats de opleiding volgen. Breng ons hiervan op de hoogte.

Wil je toch annuleren?
Dit kan via mail naar info@servantes.be. Doe het op tijd: kosteloos annuleren kan tot 7 dagen vóór de opleiding (opleiding dag zelf niet meegerekend). Anders blijft het inschrijvingsgeld verschuldigd.

INSCHRIJVEN - Hemelwaterverordening – Live Webinar

INSCHRIJVEN - Hemelwaterverordening – Live Webinar

ORGANISATIEGEGEVENS:
PERSOONSGEGVENS:
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
FACTURERING EN BETALING:
  • Facturen zullen per email worden verzonden naar het opgegeven (persoonlijke) emailadres.